Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
4.61
4 stars: Foarte bun
51 pareri

Pad abraziv diamantat, granulatie 100, Top Ceramic 79321

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Cod produs
79321
Out Of stock
Descriere
Padul abraziv diamantat cu granulatie 100 este un accesoriu utilizat in prelucrarea suprafetelor diverse, precum piatra, marmura, betonul sau alte materiale similare. Acest pad este prevazut cu particule fine de diamant in granulatia 100, indicand o textura mai fina.
Padurile abrazive diamantate cu granulatie 100 sunt folosite in principal pentru polizarea si finisarea suprafetelor. Granulatia 100 indica faptul ca acest pad are o rugozitate redusa si ofera un finisaj fin si neted.
Utilizarea padului abraziv diamantat cu granulatie 100 permite indepartarea fina a zgarieturilor fine, imperfectiunilor sau a stratului subtire de material nedorit. Acest pad este ideal pentru pregatirea suprafetelor inainte de aplicarea finisajelor ulterioare sau pentru obtinerea unui aspect lucios si neted.
Este important sa se utilizeze padurile abrazive diamantate in mod corespunzator, urmand instructiunile de utilizare si utilizand echipamentul de protectie adecvat. Aceste paduri sunt concepute pentru a fi utilizate cu masini sau unelte speciale echipate cu un sistem de prindere corespunzator.
In concluzie, padul abraziv diamantat cu granulatie 100 este un instrument eficient in finisarea si polizarea suprafetelor, oferind un finisaj fin si neted. Este utilizat pentru indepartarea zgarieturilor fine si pregatirea suprafetelor pentru finisare sau obtinerea unui aspect lucios.

Pad abraziv diamantat, granulatie 100, Top Ceramic 79321
Trimite mesaj
Din Gura in Gura